Workshop Waar blijft jouw tijd?

Manage jouw (eigen) tijd!

Tijd voor aanpakken! Ken je dat gevoel dat de tijd en energie door je handen glippen? Drie keer knipperen met je ogen en er is weer een dag voorbij. “Zal ik vanavond wel of niet gaan sporten? Ik ben zo moe, misschien toch maar een avondje op de bank zodat ik het einde van de week ga redden.”

Hoe ga jij om met de energie die je hebt? Maak je keuzes of word je geleefd?

Waar gaat jouw tijd heen? Heb je meer te doen dan de tijd die je hebt in een dag? 24 uur te weinig?

Wil je meer uit je dagen halen? Heb je moeite met keuzes? En wordt je er al moe van als je hier aan denkt? Ik ga je helpen!

Tijd voor aanpakken!

Schrijf je in voor de "Workshop Waar blijft jouw tijd?" en ik help je meer grip te krijgen op de tijd die je beschikbaar hebt.

Ja ik kom ook!

Ik ben Susanne Mentink en ik ben het gezicht achter SMLcoaching. Naast mijn werk als teamontwikkelaar en trainer op het gebied van work-life balance ben ik ook echtgenote, moeder, vriendin, zus en chronisch pijn patiënt. Hoe hou ik alle ballen in de lucht? Het is voor mij een must om mijn energie te managen. En hier ben ik expert in geworden!

Mijn kennis en ervaring deel ik graag met je. Ik voorzie jou van tips en tricks met impact om meer uit jouw tijd te halen!
Let op: dit is een workshop. Dat betekent dat jij in deze 1,5 uur ook zelf aan de slag gaat.

Voor wie is deze workshop?

Voor drukke vrouwen (mannen ook welkom), die het idee hebben vaak achter de feiten aan te lopen. Waarbij je denkt: Ik wil het anders aanpakken maar weet nog niet hoe.

En/of diegene die al bewuster met zijn/haar tijd omgaat en nog wel wat handige inzichten kan gebruiken.

Deze workshop kan jouw opstapje zijn naar betere keuzes en verdeling van jouw tijd!

We doen het samen online in een kleinschalige, veilige setting via Zoom. Met je eigen gezette kopje koffie of thee naast je beeldscherm. Na je aanmelding ontvang je van mij verdere informatie in je mailbox.

Programma

  • 19.15 uur - Online ‘wachtkamer’ open
  • 19.30 uur - Start workshop
  • 21.00 uur - Einde
Beschikbare data
  • dinsdag 26 mei 2020
  • donderdag 4 juni 2020
  • donderdag 11 juni 2020
  • dinsdag 23 juni 2020
Prijs:
€ 15,
00
p.p. incl. BTW
Ja ik kom ook!