10 weekse online training: Regie over jouw energie

In balans en met meer energie de zomer in

Ik help jou aan meer energie en balans.

In 10 weken doorloop je 6 fases om te komen tot nieuw gedrag met een mindset die jou helpt aan meer energie.

Ik wil meer energie

Ik ben Susanne: echtgenote, moeder, vriendin, zus, professioneel (team)coach en trainer, maar ook chronisch pijn patiënt. Het is voor mij een must om in balans te zijn. De combinatie van mijn trainerschap en mijn eigen ervaring in het verdelen van mijn energie maakt mij de expert die jou helpt energieker en met meer balans door het leven te gaan. Ik gun jou dit ook! En daar heb ik iets voor bedacht!

Ik begeleid meerdere mensen 1 op 1 naar een energieker leven dat in balans is, maar ik wil in deze gekke tijden meer mensen helpen. Daarom heb ik iets voor jou!

Al mijn kennis en ervaring heb ik voor jou in een 10 weekse training gegoten. Waarom 10 weken? Onderzoek heeft uitgewezen dat je 22 tot 84 dagen nodig hebt om nieuw gedrag aan te leren. De opdrachten die je ontvangt in je mailbox en de online live sessies helpen jou stapsgewijs naar jouw nieuwe gedrag met meer energie!

Dat zijn precies 10 weken die er voor zorgen dat jij energieker en in balans de zomer in gaat!

Susanne heeft mij geïnspireerd om meer uit mijn dag te halen. En dat ik hier zelf meer invloed op heb dan ik dacht was een openbaring.
– Jody

Maar… deze training is niet geschikt voor iedereen. Jij moet dit echt willen! Is er een stemmetje in je hoofd die zegt dat het eigenlijk anders moet? Dat je je beter kunt voelen dan je je nu voelt? Als ik jou moet overhalen om energieker door het leven te gaan, meer aan je dag te hebben en in balans te willen zijn, gaat het je niets opleveren.

Denk je nu: Ja! Ik wil meer energie!! Maar ik weet niet hoe?!” Dan ga ik jou helpen!

Ik heb een super aanbod voor je

Je kunt nu meedraaien met de pilot groep, dus voor een pilotprijs. Je krijgt nu een korting van € 335,– ten opzichte van de volgende groepen en investeert nu maar € 160,– i.p.v. € 495,– (particuliere prijs). Het enige wat ik daarvoor terug wil is jouw eerlijke feedback. That’s it!

Wat krijg je

  • Werkboek: 6 keer effectieve opdrachten in je mailbox. Samen vormt dit jouw complete werkboek.
  • 5 online live contactmomenten.
  • Een welkomscadeau in je brievenbus.
  • Een mindset die jou helpt aan meer energie.
  • Betere balans in jouw leven.
Na het 1 op 1 traject weet ik wat voor mij werkt om in balans te zijn.
– Stephanie

Meld je aan en leer alles wat jij nodig hebt om energieker en met meer balans door het leven te gaan!

Startdatum 12 mei

Startdatum 1 september


Vragen? Je mag me altijd mailen: susanne@smlcoaching.nl