Teamontwikkeling

Geef jij leiding of sturing aan een team en zit je met je handen in het haar? Hoe je ook je best doet, je hebt niet het gevoel dat er effectief wordt samengewerkt. SMLcoaching staat voor een blijvende verandering. Het is mijn missie om alle neuzen dezelfde kant op effectief met elkaar te laten samenwerken.

Ben jij die manager die alle managementtheorieën uit de mouw schudt? Super! Maar je hebt vast gemerkt dat dit niet genoeg is. Een team bestaat uit mensen met uiteenlopende persoonlijkheden en elk individu is anders. Jij ook! Als je als leidinggevende alleen de omstandigheden wilt veranderen, maar niet jezelf, ben je bij SMLcoaching aan het verkeerde adres. Wat maakt jouw leiderschapsstijl zo dat jouw organisatie of team gaat doen wat jij wilt?

Joyce - persoonlijk leiderschap

Werken met groepen is mijn passie. Sinds mijn werk in het onderwijs ben ik geïntrigeerd door de werking van mens en samenwerking. Mijn mensenkennis, goede coachende vaardigheden en inzicht in groepsdynamica zorgen ervoor dat ik van een ‘onsamenhangend geheel’ een echt team kan maken. Hiervoor is ook de aandacht voor die individuele collega en leidinggevende van groot belang. Doordat ik vaardig ben in het doorzien van het gedrag van mensen en daarin de behoefte van elk individu, kan ik deze behoeften en het team samenbrengen. Dit samenbrengen zorgt ervoor dat de aangeleerde vaardigheden blijvend worden. Er ontstaat een goede werksfeer waarin elkaar feedback geven een normale gang van zaken is.

Maatwerk

Geen standaard training of coachingssessie van 2 dagen waarna het hele bedrijf zijn “O ja”-momentje heeft gehad en daarna weer doorgaat met de dagelijkse beslommeringen. SMLcoaching staat voor langdurige gedragsverandering. Hierbij hoort commitment vanuit het hele bedrijf. Maar hoe krijg jij dit voor elkaar? Ik licht in een persoonlijk gesprek graag toe wat ik voor jou en jouw organisatie kan betekenen.

Trainingen

Wil je bouwen aan de ontwikkeling van jouw organisatie? Door te werken aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, werk je aan de wil om te veranderen als team en individu. Hierbij zijn ‘soft skills’ een zeer belangrijke bouwsteen.

Een greep uit het aanbod:

  • Training communicatieve vaardigheden
  • Training time management
  • Persoonlijk leiderschap
  • Loopbaan ontwikkeling
  • Help mijn team wordt multidisciplinair!
  • Van groep naar zelfsturend team

Time management