1 op 1 coaching

Er achter komen wat je wilt... dat is soms lastig. Zie je door de bomen het bos niet meer? Weet je wat je wilt, maar niet hoe je daar gaat komen? Soms helpt het om hier samen naar te kijken. Ik kan je triggeren om die route in dat bos te vinden!

Of

Vind je het lastig om voor jezelf te kiezen, en heb je nergens energie voor? Balans vinden in je leven kan echt een uitdaging zijn. Heb jij het idee dat je alle ballen in de lucht moet houden, maar er echt geen bal bij moet komen nu?

Ik help mijn klanten op het gebied van persoonlijk leiderschap, mindset, werk-privé balans en energiemanagement. Hierbij ben jij in de lead en ik help je jouw weg weer te vinden.

Heb je het idee dat je wel een duwtje in de juiste richting kan gebruiken? Neem vrijblijvend contact met me op.

Zo fijn hoe Susanne mij geholpen heeft, zonder mij de les te lezen. Haar manier van coachen geeft me dat duwtje wat ik nodig had.
– Sabine

pijl in de roosNieuw gedrag moet met jou als persoon in verbinding staan, kloppen bij wie jij bent. Klopt dit niet dan is het risico groot dat je vervalt in je oude gedrag. Als je dit risico zo veel mogelijk wilt beperken moet je jezelf heel goed kennen. Hoe goed ken jij jezelf? En waarom is dit zo belangrijk?

Bij de intake (telefonisch of online) leren we elkaar kennen en gaan we samen jouw coachingsdoel helder in kaart brengen. Hierbij geef ik jou advies over jouw coachingstraject. Je kiest daarna zelf of je door wilt gaan. Samen besluiten we wat het aantal sessies in jouw coachingstraject gaan zijn.

Voor particulieren
Intake:Duur 15 tot 20 minutenGratis
Sessie:Duur +/- 90 minuten€ 150,- incl. BTW
Wandelcoaching:Duur 60 tot 90 minuten€   99,- incl. BTW

Voor bedrijven
Prijs op aanvraag.

SMLcoaching staat voor persoonlijke groei. Ik richt me op persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Bewustwording klinkt misschien zweverig maar dit is, bij SML, absoluut niet het geval. Bewust worden van jouw eigen gedrag en keuzes. Door samen jouw gedrag onder de loep te nemen kom jij tot verandering!